MENIU

Interlopul Mircea Nebunu, dat în urmărire generală, este naș la o nuntă. Poliția îl caută, el se distrează la evenimente cu fast

Un interlop dat în urmărire în România figurează ca naș la o nuntă din Vaslui. Evenimentul a fost prezentat cu mare fast pe Facebook. 

Mircea Nebunu, un individ cu antecedente penale și căutat de autorități în România, a fost ales ca naș de cununie pentru un cuplu care intenționează să se căsătorească religios și să boteze copilul în Vaslui. Invitația la eveniment a inclus menționarea prezenței lui Mircea Nebunu și a soției sale, precum și participarea unor artiști de muzică populară foarte cunoscuți, care vor susține un recital în timpul nunții. 

„Nașii de cununie, nimeni altu decat viata si inima noastra, nasu nostru Mircea Nebunu si Nașa Andreea”, spune gazda evenimentului.

Interlopul apare pe site-ul poliției după ce a fugit din țară în Italia pentru a nu executa o pedeapsă cu închisoarea în România. Bărbatul și-ar fi stabilit rezidența la Milano, acolo unde organizează petreceri cu maneliști români.

Inițial, bărbatul a fost reținut la Milano pentru scurt timp, apoi a fost eliberat de autoritățile italiene. Interlopul este condamnat pentru mai multe infracțiuni rutiere. 

Mai multe articole despre:
interlop nunta urmarire generala politie