MENIU

Interesant! Dacă ai aceste 3 linii la mana înseamnă că…

Personalitatea unei persoane poate fi descifrată după anumite aspecte… fizice. Ce ați zice dacă și viitorul poate fi prezis prin simpla observare a încheieturilor de la mâini?Ai 3 linii la încheietură? Trebuie să știi asta!

Experții în analizarea liniilor corporale susțin că persoanele care au trei linii la încheietură, la mâna dreaptă, sunt pline de noroc în viață.

Prima linie de sub încheietură reprezintă perioada cuprinsă între 23 și 28 de ani, a doua linie vârstele de 46-56 de ani, a treia linie 69-84 de ani, iar a patra linie (extrem de rară) peste 84 de ani.

Dacă aceste linii sunt lungi, înseamnă că ai parte de sănătate și nu te vei confrunta cu foarte mari probleme.

A doua linie reprezintă așteptările legate de bogăție. Dacă a doua linie este foarte lungă, asta înseamnă că vei avea mulți bani. Dacă liniile nu sunt clare și se despart în direcții diferite, se pot anunța provocări de ordin financiar. Aceste persoane trebuie să lupte mult pentru propria lor fericire.

Mai mult, persoanele care au a patra linie înseamnă că vor avea o singură iubire, cea care va dura toată viața. Dacă toate liniile sunt drepte, neîntrerupte, înseamnă că ai parte de o viață lipsită de orice griji. Tu câte linii ai la încheietura mâinii tale drepte?

Sursa: sanatatea.ro

Mai multe articole despre:
citit în palmă linii incheietura mainii