MENIU

Întârzieri majore ale TRENURILOR. Se circulă în condiții de iarnă, mai ales în vestul țării

Foto ilustrativ

Trenurile de călătări înregistrează întârzieri, unele dintre ele majore, din cauza ninsorilor din ultimele ore și a condițiilor de iarnă. Cele mai afectate sunt garniturile care circulă spre și dispre vestul țării, potrivit CFR Călători. 

Multe trenuri înregistrează întârzieri, luni dimineaţa, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din partea de vest a ţării, iar pe segmentul feroviar Ghioroc-Glogovăţ, între Arad și Timișoara, circulaţia se realizează cu tracţiune dublă - locomotive electrice şi locomotive diesel, informează CFR Călători.

"Recomandăm pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre condiţiile meteo şi să solicite informaţii despre eventualele întârzieri şi modificări produse în traficul feroviar la staţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, şi la telefon 021/9521", a transmis compania feroviară.

Informaţii despre circulaţia treburilor pot fi obţinute la numerele de telefon de la gările CFR, în aplicaţia TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), unde se pot obţin informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire, pe adresa  http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2.
Potrivit sursei citate, pasagerii care au bilete şi doresc să renunţe la călătorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.