MENIU

Întâmplare sau premeditare?! Meghan, "ascunsă" în spatele unei lumânări în timpul transmisiunii live de la catafalcul Reginei

Un episod care a stârnit numeroase comentarii pe rețelele sociale, după funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a, este legat de Ducesa de Sussex Meghan Marke. Mii de urmăritori s-au plâns că nu i-au putut vedea clar fața și reacțiile în timpul slujbei din Catedrala Westminster, pentru că din unghiul de filmare ales era mascat de o lumânare și de un alt membru al familiei regale. 

Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, și soțul ei, Prințul Harry, s-au așezat în spatele lui Tim Laurence, soțul Prințesei Anne, iar o lumânare a obturat exact unghiul din care putea fi văzută. Pălăria cu boruri largi, creație a Stellei McCartney, a mascat și mai mult fața Ducesei de Sussex, potrivit Daily Mail.

În numeroasele comentarii de pe rețelele de socializare n-ar întârziat să apară și speculații conspiraționiste, care sugerează că unghiul a fost ales special pentru a o "obtura" pe Meghan, atât pentru a nu distrage atenția urmăritorilor de la ceremonie în sine, cât și din cauza relației controversate pe care ea și soțul său, Prințul Harry, o au cu casa regală.