MENIU

ÎNTÂMPLARE ieșită din comun! O femeie își alăpta pisica într-un mod ciudat la bordul unui avion. Pasagerii au intrat în PANICĂ

Pisica FOTO: Captura TikTok

O femeie, pasageră într-un zbor Delta Airlines, i-a şocat pe toți cei prezenți, cât şi pe echipajul din cabină atunci când şi-a scos pisica din cuşca de transport şi a început să o alăpteze de la piept. Femeia a refuzat să se oprească atunci când a fost rugată de un însoţitor de zbor.

Incidentul anormal ar fi avut loc în timpul unui zbor Delta 1360 de la Syracuse, New York, la Atlanta, Georgia. Povestea a devenit cunoscută după ce o captură de ecran a devenit virală pe reţelele de socializare, surprinzând un mesaj care a fost transmis de un membru al echipajului Delta colegilor de la sol din Atlanta, solicitând asistenţă.

Potrivit mesajului, o femeie, ''alăptează de la sâni o pisică și nu a vrut să o pună înapoi în cuşca de transport când însoţitorul de zbor i-a solicitat să facă asta

Însoţitoarea de zbor Ainsley Elizabeth a postat mai multe detalii pe TikTok.

Aceasta a povestit ca ‘’femeia aceasta avea una dintre acele pisici fără păr înfășurate într-o pătură, așa că arăta ca un copil. Cămașa ei era ridicată și încerca să facă pisica să sugă și n-a vrut să pună pisica înapoi în cărucior. Și pisica țipa pentru propria viață”, a spus însoțitoarea de zbor.

Nu este clar ce s-a întâmplat cu stapana pisicii  după ce avionul a aterizat în Atlanta, dar Elizabeth a susținut într-un videoclip că angajaţii de la securitate au fost implicaţi în rezolvarea situaţiei, relatează Daily Mail.

Potrivit site-ului companiei aeriene, Delta ’susține pe deplin dreptul femeii de a alăpta la bordul aeronavelor Delta”. Totuşi, este puțin probabil ca atitudinea companiei aeriene sa fie pro si când vine vorba de a face lucruri ieșite din comun cu animalele la bordul aeronavelor.

Compania aeriană permite câinilor de talie mică, pisicilor și păsărilor de uz casnic să călătorească în cabină contra cost, dar acestea trebuie ținute într-o cuşcă de transport pentru animale de companie care să se potrivească ca mărime pentru a sta sub scaun.