MENIU

Întâlnirea dintre Nicușor Dan și Florin Cîțu, MUTATĂ la sediul PNL. De ce NU a fost lăsat edilul să intre în Palatul Victoria

Nicușor Dan, edilul Capitalei / Inquam/George Calin

Întâlnirea dintre primarul Nicușor Dan și premierul interimar Florin Cîțu, de la sediul Guvernului, a fost mutată la sediul PNL, totul pentru că edilul Capitalei nu are Certificatul verde, documentul care atestă fie vaccinarea, fie trecerea prin boală cu cel mult 180 de zile.

Nicușor Dan ar fi trebuit să aib, astăzi, o întâlnire cu premierul Florin Cîțu la sediul Guvernului, la ora 12:00, dar nu a mai intrat în Palatul Victoria, ci a venit la sediul PNL, relatează G4Media.ro.

Întrebat de ziariști dacă nu a fost primit la guvern din cauză că nu are Certificatul verde, primarul Capitalei a răspuns: ”Nu am (Certificatul verde – n.red.), dar nu acesta a fost motivul pentru care am venit la PNL. Am ajuns la Guvern și mi s-a comunicat să ajung aici. Mi s-a comunicat că întâlnirea s-a mutat și am venit aici”.

Întâlnire Florin Cîțu - Nicușor Dan, la Guvern - Ce vor discuta cei doi

Reamintim că, la finalul lunii august, Nicușor Dan afirma că nu s-a vaccinat împotriva virusului SARS-CoV-2, motivând că a trecut prin boală și că se va vaccina când îi va recomanda medicul.

”Am fost în izolare în luna mai pentru că, după cum știți, fiica mea a fost infectată, apoi am fost și eu, am avut coronavirus. O să fac vaccinul după ce medicul îmi va spune că e bine să îl fac”, a spus Nicușor Dan, citat de HotNews.ro, răspunzând, astfel, unei întrebări a jurnaliștilor la finalul conferinței de presă de prezentare a bilanțului la 10 luni de la preluarea mandatului de primar al Capitalei.