MENIU

Întâlnire emoționantă între Elena Udrea și fiica sa. Udrea și-a văzut copilul pentru prima oară de când este închisă

Elena Udrea, alături de fiica sa/ Arhivă

Întâlnire de gradul zero în penitenciar. Elena Udrea s-a întâlnit cu fetița ei pentru prima oară la penitenciarul Târgșor.

Surse din interiorul Penitenciarului Târgșor afirmă, în exclusivitate pentru STIRIPESURSE, că în cursul săptămânii trecute, Elena Udrea ar fi petrecut timp la camera denumită generic `Mama ;i copilul`, cameră folosită expres de deținutele care fi au născut recent fie la întâlnirile celor care au copii, cu aceștia.

Astfel, susțin sursele invocate, se pare că fetița fostului ministru ar fi fost adusă la penitenciarul de femei Târgșor pentru a-și vedea mama, aceasta fiind prima întâlnire de acest fel.

Referitor la acest aspect ultimele referiri ale fostului ministru și familiei acestuia în spațiul mass-media și cel public au fost acelea că fetiței i s-a spus că mama sa este plecată din țară, astfel încât asupra minorei să nu fie creată presiune psihologică.

Aceleași surse mai afirmă că Elena Udrea ar fi populară la penitenciar, schimbă mereu impresii cu deținutele din curte în momentul în care este dusă la magazin, scrie stiripesurse.ro