MENIU

LIVE Insulele Feroe - Romania, duminică, 19.00. Ce au păţit fanii naţionalei la metrou, joi noapte

LIVE Insulele Feroe - Romania. Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Anghel Iordănescu, a declarat, joi seara, după egalul cu Finlanda, din preliminariile EURO 2016, că tricolorii sunt obligați să câștige în Feroe, înt-un meci care reprezintă ultima lor "carte".

LIVE Insulele Feroe - Romania.. Metrorex a anunţat, cu o zi înainte de meciul România - Finlanda, 1-1, din preliminariile Euro 2016, că va asigura transportul de călători şi dincolo de ora obişnuită de închidere a porţilor la metrou, 23.30.

Iar compania s-a ţinut de cuvânt. Numai că au existat neplăceri în alt sens. Un fan al naţionalei, care a fost la meci, a trimis o poză amuzantă celor de la gsp.ro, cu gratiile trase la gura de ieşire de la metrou la staţia Lujerului. Concret, după ce au coborât din trenurile de metrou, fanii nu au mai putut ieşi la suprafaţă. LIVE Insulele Feroe - Romania.

"Noroc că vreo doi din băieții ăia "au fost pe Spania" și s-au distrat cu încuietoarea", a comentat cel care a postat fotografia.

============================================================

Mihai Morar, prezentatorul de la Antena Stars, a avut o postare şocantă la adresa fotbaliştilor de la naţională.

"Nu ma intereseaza scorul. Chiar nu conteaza. Conteaza ca aceasta Nationala de ratati profesional nu merita sa poarte culorile Romaniei. Sa va fie rusine, mercenarilor, profiturilor. V-ati batut joc de un stadion plin, de o tara, de tricolor, de tatii care si-au luat copiii pe stadion, de Hagi, de Dobrin...

Voi nu jucati fotbal, voi sunteti profanatori de idealuri, niște betivi care urineaza pe statuile fotbalului romanesc... Sunteți groparii ultimei Sperante. Nea Puiu, Keseru, Maxim, Sanmartean, Papp, Chipciu, Popa...Voi nu meritati "Hai, Romania!

Voi sunteti scursurile unui Neam. Noi "Neam Unit" pentru voi, voi "V-ati urinat" pe o Patrie", a scris Mihai Morar pe Facebook.

==============================================================

LIVE Insulele Feroe - Romania. "Suntem nevoiți să jucăm ultima carte și să o jucam bine. Trebuie să câștigăm în Feroe, pentru că fotbalul nostru are nevoie de aceasta calificare", a spus Iordănescu.

''Regretăm că am ajuns într-o asemenea situație, să depindem de ultimul meci'', a declarat selecționerul, care a apreciat ca ''firească'' reacția spectatorilor, care au fluierat jocul tricolorilor pe finalul meciului și au cerut demisia antrenorului.

''Am făcut o primă repriză foarte bună, ne-am creat multe ocazii, am jucat ofensiv, am avut agresivitate. Am reușit să recuperăm multe mingi în terenul advers. Era complet nedrept să pierdem acest meci, până la final am reușit să marcam. Până la primirea golului, echipa a jucat foarte bine. Din păcate ne-am pripit, am ratat în fața porții'', a mai spus Iordănescu. LIVE Insulele Feroe - Romania.

LIVE Insulele Feroe - Romania. Selecționerul a mai spus că au fost destule greșeli în zona fundașilor centrali, iar golul primit i-a făcut pe jucători să își piardă concentrarea, lucru nefiresc. ''Am fost nevoiți să riscăm mai mult pentru a întoarce rezultatul. Îmi cer scuze în fața suporterilor noștri. Am fost superfericit când am auzit că jucăm cu spectatori, dar nu ne-am ridicat la nivelul lor'', a mai spus antrenorul naționalei României.

Iordănescu a dezvăluit că pe banca de rezerve știa scorul meciului dintre Ungaria și Feroe, dar nu le-a spus jucătorilor, pentru a nu-și pierde concentrarea. LIVE Insulele Feroe - Romania.

Naționala de fotbal a României a terminat la egalitate cu formația Finlandei, scor 1-1 (0-0), joi seara, pe Arena Națională din București, în Grupa F a preliminariilor EURO 2016. Finlanda a deschis scorul prin Joel Pohjanpalo (67), dar Ovidiu Hoban a egalat în prelungiri (90+1). LIVE Insulele Feroe - Romania.

România are nevoie de victorie cu Feroe pentru a fi sigură de calificarea la EURO 2016, dar se poate califica direct și cu alt rezultat, cu condiția să fie mai bun decât cel reușit de Ungaria pe terenul Greciei. LIVE Insulele Feroe - Romania.

Sursa: Agerpres

 

Mai multe articole despre:
metrou Mihai Morar LIVE Insulele Feroe - Romania