MENIU

Insula-paradis unde toți locuitorii fac sex în afara căsătoriei

<p>Insulele Trobiand</p>
<p>Insulele Trobiand</p>
<p>Insulele Trobiand</p>
<p>Insulele Trobiand</p>
<p>Insulele Trobiand</p>

Toate satele din insula Trobriand, pe centura de foc a Pacificului, sunt dotate cu o cabană specială unde locuitorii pot face sex cu oricine din sat, fără restricții de vârstă sau rudenie.

Insulele Trobriand sunt situate în marea Solomon din Pacific și fac parte oficial din Papua Noua Guinee.

Locuitorii din Trobriand au o atitudine foarte relaxată cu privire la contactele sexuale și atât bărbații, cât și femeile sunt încurajate să își ia iubiți, potrivit Daily Mail.

Libertinajul din aceste insule depășește orice imaginație, dat fiind că se acceptă și partidele sexuale ale unor copiii de sub 10 ani. Băștinașii sunt convinși că nu există o legătură directă între actul sexual și procreație, copiii fiind rodul unor operațiuni magice.

Oamenii au o concepţie foarte permisivă despre relaţiile sexuale- înainte şi după căsătorie. Fetele învaţă foarte devreme despre contracepţie, iar virginitatea nu are absolut nicio valoare.

"Dacă o tânără rămâne însărcinată, părinţii ei păstrează copilul deoarece tradiţia spune că bărbaţii doar pregătesc femeia pentru sarcină. Adevăratul tată este Baloma sau un spirit", a explicat fotograful Eric Lafforgue, care a realizat o serie de imagini cu aceşti oameni.

Mai multe articole despre:
Insulele Trobriand insula trobriand trobriand