MENIU

Informații șocante de la Serviciul de Ambulanță Olt: ”NU am fost anunțați”

Informații șocante de la Serviciul de Ambulanță Olt. 

Polițiștii nu au solicitat niciun echipaj de ambulanță în cazul Alexandrei, chiar dacă știau că asta este procedura în cazul unui viol reclamat de victimă în urma apelului de la 112.

”Ambulanța nu a fost anunțat, acel apel a fost direcționat doar către poliție, nu am avut informații despre caz”, a afirmat Marian Furtună, purtător de cuvând al Ambulanței Olt.

Conform acestuia, în caz de viol împreună cu poliția merge și ambulanța pentru a acorda îngrijirile medicale. ”În acest caz nu s-a întâmplat pentru că nu am fost anunțați. Noi mergem la fața locului dacă avem apel de la STS sau ne anunță poliția după ce găsește victima”, a afirmat Marian Furtună.

"Casa Groazei", în imagini exclusive obţinute de Realitatea TV. Dincă s-a întors la locul crimei

Din analizele de laborator ale probelor efectuate până în prezent, în cazul de la Caracal, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane - Alexandra Mihaela Măceşanu, concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor fetei, informează sâmbătă Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

"DIICOT continuă activităţile începute în ziua de ieri, potrivit comunicării anterioare, prin cercetarea efectuată de echipe complexe a locuinţei inculpatului, echipe formate din procurorii care efectuează urmărirea penală, poliţişti specializaţi în cercetarea infracţiunii de omor, criminalişti şi poliţişti din cadrul structurii specializate a IGPR - DCCO. Precizăm că, în urma analizelor de laborator ale probelor ridicate, efectuate până în prezent, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv Măceşanu Alexandra Mihaela, concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor Alexandrei", se arată într-un comunicat al DIICOT.

DIICOT confirmă oficial: probele ADN din casa lui Dincă aparţin unei singure persoane - Alexandra

Mai multe articole despre:
viol Alexandra cazul Caracal