MENIU

Inedit! Iată unde s-au cazat legendele filmului românesc în timpul filmărilor pentru ”Moromeții 2”

În perioada filmărilor, actorii din filmul ”Moromeții 2” au ales să se mute chiar în localitatea în care se țin filmările.

"Oamenii au început sa îndrăgească comuna. Personajele principale au ales să rămână în localitate. Horaţiu Mălăele e cazat la mine. Sunt actori care sunt rămaşi în casele oamenilor din localitate. Sunt modeşti, simpli. Pe mine m-au impresionat. Sunt deschişi pentru localitate, pentru oameni, pentru tot ce se întâmplă", a spus primarul comunei Talpa, Benone Rababoc, potrivit Agerpres.

Edilul a mai spus că pregătirile pentru debutul filmărilor au atras deja vizitatori din alte localități. Duminică, un grup format din 15 bicicliști, din orașul Alexandria, a venit în comuna Talpa pentru a vizita și pentru a socializa cu oamenii locaului.

Filmul este inspirat din cel de-al doilea volum "Moromeţii", "Viaţa ca o pradă". În rolulurile principale vor juca Horaţiu Mălăele (Ilie Moromete), Dana Dogaru (Catrina Moromete), dar şi Iosif Pastina (Niculae), Răzvan Vasilescu, George Mihăiţă, Andi Vasluianu, Oana Pellea, Ion Caramitru, Gheorghe Visu, Florin Zamfirescu, Marian Râlea, Paul Ipate, Cuzin Toma, Liviu Pintileasa, Dorina Chiriac.  

Mai multe articole despre:
comună oameni localitate morometii doi cazat