MENIU

Indian Wells 2018 // Simona Halep vs Krystina Pliskova. Anunț îngrijorător al sportivei noastre

Indian Wells 2018 // SIMONA HALEP - KRYSTINA PLISKOVA Simona Halep va juca primul meci la turneul american de la Indian Wells contra cehoaicei Krystina Pliskova, locul 77 WTA. Partida se va disputa în această noapte, în jurul orei 00:00.

Indian Wells 2018 // SIMONA HALEP - KRYSTINA PLISKOVA  Simona Halep, 26 de ani, a făcut un anunț îngrijorător. Sportiva noastră a admis că a avut probleme în urmă cu doar câteva zile, lucru ascuns la acel moment.

"Când am venit la Indian Wells, eram puţin supărată. Nu simţeam bine mingea, dar Darren Cahill mi-a zis «Ai lipsit 3 săptămâni şi e normal ce se întâmplă»", a explicat Simona Halep, care va debuta la Indian Wells în această noapte, în jurul orei 00:00, contra cehoaicei Krystina Pliskova

Indian Wells 2018 // SIMONA HALEP - KRYSTINA PLISKOVA  Simona Halep a continuat: "Nu simt presiune, mai ales de când am devenit lider mondial, îmi place să fiu pe cea mai înaltă treaptă în ierarhia mondială şi desigur aşteptările sunt mai mari acum. Eu aştept mai mult de la mine, dar în acelaşi timp încerc să înţeleg ce se întâmplă cu mine"