MENIU

Incredibil! Primele declarații ale tatălui teroristului de la Manchester: ”Fiul meu este NEVINOVAT!”

Tatăl atacatorului de la Manchester Arena a declarat că fiul lui este nevinovat. El a mai confirmat că poliția din Marea Britanie i-a arestat alt fiu.

Potrivit Daily Mail, aflându-se la Tripoli, în Libia, bărbatul a spus:

”Noi nu credem în uciderea oamenilor nevinovați. Noi nu suntem așa!”.

Trei bărbați au fost arestați la Manchester în legătură cu atentatul de luni seară, a informat miercuri postul britanic Channel 4.

Autoritățile britanice au efectuat trei noi arestări în conexiune cu atacul terorist din Manchester. Numărul celor ridicați e poliție a ajuns astfel la patru.

Ministrul britanic de interne Amber Ruddu precizase mai devreme că autorul atentatului de luni seara din Manchester, soldat cu 22 de morți, era cunoscut de serviciile de informații și "probabil nu a acționat singur".

Atentatorul sinucigaș Salman Abedi, un britanic de origine libiană, "nu a acționat probabil singur", a spus Amber Rudd, subliniind că atentatul care a vizat un concert de muzică pop a fost "mai sofisticat decât altele".

Serviciile de informații "îl cunoșteau", a declarat Amber Rudd la BBC despre autorul atentatului soldat cu 22 de morți și 59 de răniți luni seara la Manchester (nord-vestul Angliei).

Ministrul de interne britanic a declarat că a fost "iritant" că această informație despre anchetă privind autorul atentatului a fost divulgată de surse de securitate din SUA înainte ca poliția britanică să fie pregătită să o facă publică.