MENIU

Incredibil! O vedetă i-a luat apărarea criminalului de la "Românii au talent"

Pro Tv a anunţat, săptămâna trecută, că a decis să îl elimine din concurs pe Andrei Grigoriu, complice la o crimă, în anul 2003.

"Regret că m-a păcălit şi nici eu nu-i iert un astfel de păcat", a scris, pe Facebook, Mihaela Rădulescu.

Românii au talent. PRO TV și-a cerut scuze pe siteul oficial al emisiunii și a decis sa-l elimine din emisiune pe concurentul de la „Romanii au talent” a carui aparitie a starnit un val de proteste.

Românii au talent. În ultima ediţia de vineri, 27 martie, a emisiunii „Românii au talent“, difuzată de PRO TV, Andrei Grigoriu (30 de ani) a impresionat până la lacrimi juriul cu desenul său, dar mai ales cu povestea de viaţă, dezvăluind că a stat în închisoare 11 ani pentru că a tăinuit o crimă. În realitate, concurentul a fost complicele asasinului, după cum reiese din relatările de presă de la vremea respectivă.

Altfel, Tudor Sisu, fost component al trupei "La familia", şi care a stat încarcerat vreme de doi ani pentru trafic de droguri, i-a luat aoărarea pe Facebook criminalului de la Romanii au talent.

"Iata ipocrizia societati noastre..Puscariasul" a fost prins si pedepsit. A doua oara...Curvele,homosexualii,prefacutii, toti retarzii, sunt modele...Ei sunt rasplatiti", a postat Tudor Sisu.

Mai multe articole despre:
Românii au talent