MENIU

INCREDIBIL! Nu mai mergi la supermarket. Poți cumpăra totul online

Dacă astăzi citim presa pe net, ne jucăm, muncim, sau socializăm, de ce să mai stăm la cozi în supermarket, când putem COMANDA tot de pe internet. www.alimentephg.ro este prima soluție de acest gen.

Specialiști au demonstrat că timpul trece mai repede în ultima perioadă, energia este tot mai scumpă iar răbdarea noastră ajunge de multe ori la capătul puterilor. Când ne gândim că mai trebuie să mergem și la cumpărături, adesea simțim o povară imensă.

O minte sclipitoare s-a gândit cu câteva luni în urmă că,  LIVRĂRI ALIMENTE LA DOMICILIU ar putea fi un serviciu extrem de necesar populației din orașele mari. Pornind de la această ideie, a lansat site-ul www.alimentephg.ro, de unde locuitori Bucureștiului și cei din împrejurimi pot să-și facă cumpărăturile online.

Peste 3000 de produse alimentare stau la dispoziția clienților care nu mai doresc să-și piardă timpul prin supermarket.

DE CE AVEM NEVOIE DE UN ASTFEL DE SERVICIU?

"Am stat de multe ori la cozi infernale în supermarket, mai ales în perioada sărbătorilor, când stăteam câte 5 ore prin supermaket. Apoi când am calculat timpul pierdut și în trafic, combutibilul consumat și nervi din trafic, am decis să pun bazele unei firme de LIVRĂRI ALIMENTE LA DOMICILIU", ne-a declarat Cosmin Barbu, fondatorul site-ului www.alimentephg.ro 

Firma vă pune la dispozitie diferite oferte, începând de la TRANSPORTUL GRATUIT, pănă la discount de -10 %.

Mai multe informații pe: www.alimentephg.ro