MENIU

INCREDIBIL: bărbat din Alba, depistat de poliţişti băut la volan în 2 zile CONSECUTIVE. Și-a petrecut noaptea în arest

Bărbat din Alba, depistat de poliţişti băut la volan în 2 zile consecutive

Un bărbat din județul Alba este cercetat de polițiști pentru infracțiuni rutiere, după ce a condus fără permis și sub influența alcoolului, informează realitateadealba.net.

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au reținut, luni, un bărbat de 43 de ani, din comuna Mihalț, care a fost depistat, în zilele de 18 și 19 iulie, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, la data de 18 iulie, a rezultat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cea de-a doua zi, la data de 19 iulie, a rezultat valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, în ambele cazuri, a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a fost reținut și va fi prezentat, în cursul zilei de miercuri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.