MENIU

Incidența COVID la 14 zile în țara noastră. TIMIȘ rămâne singurul focar roșu

Incidența COVID la 14 zile în țara noastră. Ce județe sunt încă focare roșii de coronavirus
Incidența COVID la 14 zile în țara noastră. Ce județe sunt încă focare roșii de coronavirus

Timiș rămâne singurul județ din România în care incidența COVID la 14 zile a rămas peste valoarea de 3, indicele având o valoare de 3,52 pentru data de 24 ianuarie. Ilfov (2,91/1000 locuitori), Cluj (2,9/1000 locuitori) și București (2,37/locuitori) se mențin în scenariul galben.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, la nivelul Municipiului București și al județelor.

În intervalul 15-21 ianuarie 2021, au fost raportate 17.906.888 de cazuri în UE / SEE. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în Franţa, Italia, Spania și Germania.

Începând din 15 decembrie, CEPCB a întrerupt publicarea datelor privind numărul cazurilor confirmate și numărul cetățenilor decedați, atât în UE / SEE, Regatul Unit, Monaco, San Marino, Elveția, Andorra, cât și la nivel global. Aceste raportări sunt actualizate săptămânal.  

Datele publicate de către Johns Hopkins CSSE, care vizează numărul cetățenilor vindecați,   continuă să fie actualizate zilnic.

Mai multe articole despre:
indice judete rata infectare romania