MENIU

Incident la UPU a SJ Ploiești: Un bărbat a spart mai multe geamuri ale spitalului. Explicația este HALUCINANTĂ

Poliție

Un bărbat din Ploieşti a fost amendat contravenţional şi este, în prezent, cercetat penal pentru infracţiunea de distrugere, după ce a făcut scandal în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean din Ploieşti, unde a spart două geamuri. Potrivit propriilor declarații, bărbatul a devenit agresiv pentru că personalul medical, căruia i-a cerut date despre fratele său internat pe secţia ATI COVID a spitalului, i-a cerut să aştepte, și asta deoarece la momentul respectiv medicii se confruntau cu multe urgenţe. Imediat după acest incident, bărbatul ar fi părăsit unitatea medicală. Poliția a fost sesizată de personalul medical al spitalului

”În temeiul sesizării s-a constituit echipa operativă care s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au identificat apelanta care a declarat faptul că un bărbat, în jurul orei 11.25 s-a prezentat la biroul triaj, unde a solicitat informaţii cu privire la o rudă internată pe Secţia Terapie Intensivă. Asistenta i-a comunicat acestuia să aştepte deoarece sunt multe urgenţe, moment în care bărbatul a lovit cu piciorul uşa de acces în Secţia Primiri Urgenţe, spărgând geamul aferent uşii, după care tot cu piciorul a lovit si geamul de protecţie al biroului de triaj”, informează Poliţia Prahova, într-un comunicat.
 
Oamenii legii l-au identificat pe agresor. Vorbim despre un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Ploieşti. Acesta a fost dus la sediul poliţiei şi audiat. Bărbatul și-a recunoscut fapta, precizând că a devenit agresiv fiindcă fratele său este internat pe secţia Terapie intensivă a Spitalului Judeţean Ploieşti, în stare foarte gravă, de trei zile.
 
Ploieșteanul a fost amendat contravenţional cu suma de 1.500 de lei. În prezent, acesta este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere.