MENIU

Incident în Ploiești: Un bărbat care amenința că se aruncă de la etaj 1 al unei clădiri în construcție, convins să coboare. Cum au acționat salvatorii

Intervenție poliție Ploiești

Polițiști și luptători ai Serviciului Acțiuni Specială (SAS) au fost mobilizați, astăzi, pe o stradă din municipiul Ploiești, unde un bărbat amenința că se va arunca de la etaj. Acesta se afla la primul etaj al unei clădiri în construcție. Bărbatul a fost convins să coboare, fiind transportat la spital în vederea internarii.  

IJP Prahova a anunțat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, care amenință că se va arunca de la etajul I al unei clădiri în construcţie.

Polițiștii și luptătorii SAS prezenți la fața locului au demarat imediat procedurile de negociere cu acesta, astfel încât să îl convingă să coboare.

Potrivit martorilor, bărbatul era recalcitrant și arunca chiar cu diverse obiecte în trecători și echipajele de urgență.

În cele din urmă negocierile au avut succes, bărbatul fiind convins să coboare. Acesta a fost preluat de un echipaj de urgență pentru a fi transportat la spital, în vederea internării.

Mai multe articole despre:
ploiesti amenintare barbat etaj politie sas negocieri