MENIU

Incident grav la circ, în Capitală - un acrobat a căzut de la înălţime. Spectacolul, oprit UPDATE

Incident grav, la Circul Globus din Capitală. Un acrobat a căzut de la înălţime, iar spectacolul a fost oprit. Toţi spectatorii au fost evacuaţi.

UPDATE 14.19. "Acrobatul este Ionel Orzan, are 66 de ani și a început să lucreze în spectacole de circ cu o trupă de zburători (numere de trapez la înălțime) în anul 1972. Este căsătorit cu partenera sa, Ana, 62 de ani, cu care intra în Roata Morții. A căzut de la cinci metri înălțime la ultima ieșire, când i-a alunecat mâna. Este conștient, cu o tensiune bună și se află la Floreasca pentru mai multe investigații", precizează Primăria Capitalei, menționând că este colaborator al circului.

UPDATE: Acrobatul este conştient şi a suferit un traumatism cranian. Acesta a fost transportat la Spitalul Floreasca, informează Realitatea TV. Medicii susţin că bărbatul ar fi căzut de la 8 metri înălţime. El ar fi executat o acrobaţie numită "Roata Morţii".

Vă reamintim că în urmă cu câteva săptămâni s-a petrecut un alt incident grav la Circul Globus, atunci când mai multe animale şi-au pierdut viaţa în urma unui incendiu.

Mai multe articole despre:
incident Circul Globus circ acrobat