MENIU

Incident extrem de grav într-o școală din județul Sibiu: Eleve bătute cu biciul în clasă. VIDEO

Incident extrem de grav într-o școală din județul Sibiu. Un bărbat a dat buzna în timpul unei ore și a lovit cu biciul două eleve de 14 și 16 ani, surori. Cea mai mică se certase cu fiica agresorului. Individul a fost reținut. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional. 

Incidentul s-a întâmplat în Şcoala Generală din Ighișu Nou. Bărbatul a intrat în clasă cu un bici și s-a dus glonț la cele două surori.

"A lovit două adolescente surori în vârstă de 14 și 16 ani, agresiunea petrecându-se pe fondul unui conflict mai vechi între familia bărbatului și cea a fetelor", a afirmat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu

Fata de 14 ani se certase cu fiica bărbatului. După conflict, copila s-a dus să îi povestească tatălui ce s-a întâmplat, iar acesta s-a hotărât să facă dreptate în felul său. De fapt, conflictul este mai vechi. Copila de 16 ani a avut o relație cu fiul bărbatului, un tânăr de 21 de ani care a plecat în Germania după ce părinții i-au interzis să o mai vadă pe adolescentă. Acum, familia o acuză pe fată pentru plecarea tânărului. Cele două copile au suferit răni superficiale în urma incidentului și nu au avut nevoie de internare.