MENIU

Incident diplomatic: Mașinile ambasadorilor Japoniei și SUA în România au fost vandalizate - Protestatarii au FORȚAT intrarea în Senat

Ambasadorul Japoniei, blocat în Parlament

Mașinile ambasadorilor Japoniei și SUA în România au fost vandalizate de protestatari. Mai mult, Hiroshi Ueda - Ambasadorul Japoniei în România a fost blocat în Parlament din cauza protestului AUR. El a fost scos cu sprijinul SPP și Jandarmeriei. Ambasadorul Japoniei a fost prezent la un eveniment la Senat, la Comisia de Politica Externă. Senatorii și-au prezentat scuze ambasadorului.

Potrivit unor surse, mașinile ambasadorilor Japoniei și SUA în România au fost vandalizate de către protestatari, în curtea Senatului. Ambasadorul SUA a avut întâlnire cu președintele Senatului. Apoi, Florin Cîțu a plecat de la Senat, iar întâlnirea cu ambasadorul Japoniei nu a mai avut loc.

În jur de o sută de persoane au intrat marți în curtea Palatului Parlamentului, zona Senatului, în timpul unui protest organizat de AUR.

Jandarmii au blocat intrările în Parlament, iar Serviciul de Pază și Protecție a blocat accesul în Senat pentru ca protestatarii să nu intre în clădire.

TENSIUNI în fața Palatului Parlamentului împotriva certificatului Covid. Mașinile demnitarilor, ATACATE. Copii aduși cu mașinile la protest - VIDEO

Mai multe articole despre:
ambasador japonia blocat parlament