MENIU

Incident CUMPLIT: Un pacient al SJU Ploiești a murit după ce s-a aruncat de la etajul 5 al spitalului

SJU Prahova

Incidentele în cazul pacienților internați în spitalele din țară se țin lanț , în ultima vreme. Din păcate, în cele mai multe cazuri, acestea au un final nefericit. Este și cazul celui petrecut în urmă cu scurt timp. Un pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti a decedat, după ce s-ar fi aruncat de la etajul cinci al clădirii în care era internat, relatează realitateadeprahova.net.

Tragedia s-a produs astăzi, la ora 10.45, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Deocamdată, nu se cunoaște motivul gestului extrem la care a recurs pacientul.

Conform IPJ Prahova, ”polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un bărbat în vârstă de 67 de ani, s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unei unități medicale din municipiu.”

Pacientul a ajuns la spital în cursul zilei de ieri, după ce a fost consultat în UPU fiind apoi mutat la Secția Cardiologie, la etajul 5.

Bărbatul a fost declarat decedat, după ce i s-au făcut manevre de resuscitare timp de aproximativ 30 de minute. Cercetările sunt în plină desfășurare, urmând să se stabilească motivul pentru care bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor.