MENIU

Incendiul de la Club Colectiv, investigat de specialiștii de la INSEMEX Petroșani

O echipă de specialiști de la Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexplozivă (INCD-INSEMEX) Petroșani a sosit la București pentru a investiga cauzele izbucnirii incendiului de la Club Colectiv.    

INSEMEX este singurul institut din țară care are resursele și expertiza necesară pentru a determina cu exactitate care au fost cauzele producerii incendiului, conform Agerpres

Procurorii au audiat mai mulți martori, printre care personalul și conducerea clubului, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă să fie efectuată o cercetare amănunțită a localului, inclusiv o analiză a camerelor de luat vederi sau alte înregistrări.

Ancheta în cazul incendiului de la Club Colectiv a fost preluată de Parchetul General. Raed Arafat a anunţat în această dimineaţă că nu exista autorizaţie pentru efecte pirotehnice în club.

Un incendiu puternic a izbucnit vineri seară la clubul #colectiv din Capitală, din strada Tăbăcarilor. 27 de oameni au murit, 184 au ajuns la spital, dintre care 146 au rămas internate. Unele dintre acestea sunt grav rănite. 


Mai multe articole despre:
incendiu club colectiv