MENIU

FOTO + VIDEO | Incendiu puternic pe Calea Rahovei: 2 tramvaie au luat foc. Linia 32, blocată în urma unui scurtcircuit

FOTO: Facebook

Au fost momente de panică în Capitală. Un tramvai 32, plin cu călători, a luat foc, miercuri, aproape de Piaţa Rahova. Circulaţia tramvaielor pe acest traseu este paralizată de zeci de minute.

Totul s-a întâmplat pe linia tramvaiului 32, la intersecția dintre Calea Rahovei și strada Mihail Sebastian. Firele de alimentare au fost agățate, s-au rupt și au căzut pe calea de rulare a tramvaielor. Mai apoi, transformatorul rețelei electrice a luat foc. 

Pasagerii au auzit pocnituri, tramvaiul s-a oprit brusc, s-au deschis uşile şi din fericire cu toţii au reuşit să coboare şi să se îndepărteze de zonă.

Pompierii au reușit să stingă flăcările până ca acestea să se extindă și la un autoturism din apropiere. Aceștia au rămas în zonă în așteptatea reprezentanților companiei de electricitate, pentru a se vedea motivele izbucnirii incendiului la cele două tramvaie. Fumul gros se putea observa din trafic, de la zeci de metri distanţă.

„Tramvaiele liniei 32 circulă deviat pe Calea Ferentari. Linia navetă de autobuze funcționează în continuare pe traseul liniei 32. Liniile 8 și 23 funcționează normal de la ora 19:18”, transmite STB, pe Twitter.

,,Au ars 2 tramvaie în fața mea. Mă înecam cu fum. Au căzut firele alea de curent care ardeau peste niște persoane. Este plină intersecția salvări și pompieri”, a spus unul dintre martori.

Circulația tramvaielor a fost blocată pe ambele sensuri, iar traficul rutier deviat către și dinspre Piața Unirii.

Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit în urma incidentului. 

Deocamdată nu se știe de la ce a pornit incendiul la cele două tramvaie.

Mai multe articole despre:
incendiu calea rahovei tramvai flacari linia 32