MENIU

INCENDIU DEVASTATOR lângă București! ALERTĂ EXTREMĂ prin RO-ALERT

<p>Incendiu puternic l&acirc;ngă București! ALERTĂ EXTREMĂ prin RO-ALERT / Foto: Facebook ISU Bucuresti Ilfov</p>
<p>Incendiu puternic l&acirc;ngă București! ALERTĂ EXTREMĂ prin RO-ALERT / Foto: Facebook ISU Bucuresti Ilfov</p>

Un incendiu puternic a izbucnit la un punct de colectare-reciclare autoturisme în Voluntari, Șoseaua de Centură.

UPDATE ora 16:00 - Potrivit Realitatea TV, proprietarul depozitului avea toate avizele la zi.

În prezent, acțiunea pompierilor este în plină desfășurare. La fața locului au fost trimise 20 de echipaje. Flăcărie au ajuns chiar și la o înălțime de 4 metri.

Focul a fost localizat, dar nu a fost stins.

"Incendiu depozit Remat in comuna Afumati/Ilfov cu degajari mari de fum, norul de fum se indreapta in directia mun. Bucuresti. Pentru asigurarea protectiei ramaneti pe cat posibil in incinte, inchideti geamurile si nu va expuneti la fum. Respectati recomandarile pompierilor. DGU-IGSU", informeaza ISU Bucuresti-Ilfov.

Incendiul se desfășoară pe o suprafață de 1000 mp, la o stivă de autoturisme. Există pericolul pericol de extindere la spatii de depozitare si utilaje.

Potrivit unui post de televiziune, în zonă nu există sursă de apă pentru alimentarea mașinilor de pompieri, riscul de extindere fiind uriaș. 

Prin sistemul RO-ALERT s-a transmis un mesaj de tip ALERTĂ EXTREMĂ din cauza incendiului. La fața locului au fost trimise 18 autospeciale, asta pentru că incendiul riscă să se extindă în împrejurimi.

Din primele informații, nu sunt persoane rănite, dar traficul rutier în zonă se desfășoară cu dificultate. „Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, în mod special la o stivă cu autoturisme dezmembrate în vederea casării și compactării acestora”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile, la un post de televiziune. 

Mai multe articole despre:
pompieri incendiu ISU voluntari