MENIU

Incendiu la o pensiune din Argeş. O butelie a luat foc

Incendiu la o pensiune din Argeş. O butelie a luat foc
<p>Incendiu</p>

Incendiu, azi-noapte, la o pensiune turistică din comuna argeşeană Albeşti. O femeie în vârstă de 34 de ani a suferit arsuri grave pe mâini şi pe faţă după ce o butelie a luat foc. Din cauza pericolului de explozie, autorităţile au închis temporar circulaţia pe drumul naţional care face legătura între Curtea de Argeş şi Transfăgăraşan.

Focul a izbucnit în timp ce fata proprietarului, o femeie de 34 de ani, a intrat în bucătăria pensiunii cu gândul să pornească aragazul. Butelia avea însă o defecţiune şi pierdea gaz. În momentul în care a aprins focul, a urmat o flacără uriaşă, iar femeia s-a ales cu arsuri puternice.

Oamenii au sunat imediat la 112 si pompierii au sosit imediat la fata locului. Acestora le-a fost teamă că butelia va exploda, aşa că au tras-o afară cu un cârlig, apoi au stins-o cu un extinctor.

Pe tot timpul intervenţiei, circulaţia pe drumul care face legătura între Curtea de Argeş şi Transfăgărăşan a fost închisă. Între timp, o ambulanta a transportat-o pe femeia de 34 de ani la Spitalul Municipal din Curtea de Argeş. Medicii au constatat că arsurile nu-i pun în pericol viaţa. În momentul incidentului, în pensiune nu se aflau turişti.

Mai multe articole despre:
Argeş incendiu