MENIU

Incendiu devastator în Sectorul 1. Au luat foc o clădire de birouri și un depozit. Din fericire, nu sunt victime VIDEO+FOTO

Incendiu la un depozit din Sectorul 1. Foto/ISU

Pompierii intervin cu 8 autospeciale ca să stingă un incendiu violent de la niște depozite de pe Strada Jimbolia, din Sectorul 1. Ard 1.000 de metri pătrați de magazii, din fericire fără victime.

UPDATE 20:32 - Pompierii transmit că incendiul este localizat. S-a manifestat la cherestea depozitată în stive (într-o curte, în spațiu deschis) și la o clădire administrativă (birouri) cu regim de înălțime P+3.
Au fost protejate o casa P+1 si un bloc de locuințe tip P+3.
Nu sunt persoane rănite
Suprafața afectata este de peste 2000 mp.

Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un spațiu de depozitare de pe strada Jimbolia, sector 1, București.

Incendiul se manifestă cu flacără violentă si cu degajări mari de fum pe o suprafață de aproximativ 1000 mp. Până în acest moment fără victime.

Pentru gestionarea situației de urgență intervenim cu: 8 autospeciale de stingere, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD.

În interiorul spatiului de depozitare ard materiale combustibile (lemn). Incendiul s-a extins la acoperisul unei clădiri învecinate P+2E+M. 
A fost suplimentat dispozitivul, intervin în acest moment 16 autospeciale de stingere.