MENIU

Incendiu devastator la un depozit din Oradea

<p>Incendiu puternic la Oradea</p>
<p>Incendiu puternic la Oradea</p>

Incendiu devastator la un depozit de haine și încălțăminte din Oradea.

Luni, 30 noiembrie, în jurul orei 13, pompierii orădeni au fost anunțați că un incendiu a izbucnit la depozit din Oradea, potrivit Bihon.ro.

Detașamentul 1 de pompieri din cadrul ISU Crișana s-a deplasat la fața locului cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime și un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă.

Amploarea incendiului i-a făcut pe pompieri să suplimenteze numărul de autospeciale de la fața locului. Nu mai puțin de nouă autosepeciale cu apă și spumă (6 de la Detașamentul 1, 2 de la Detașamentul 2, 1 de la Grupul de Intervenție din 1 Mai) au intervenit pentru lichidarea flăcărilor. La acestea se mai adaugă și autospecială de lucru la înălțime și un echipaj SMURD.

Peste 50 de pompieri, coordonați de șeful ISU Crișana generalul Ioan Baș, au luptat cu flăcările peste 3 ore.

Vântul puternic a contribuit decisiv la răspândirea flăcărilor, pompierii luptându-se ca acestea să nu se extindă și la casele din apropiere. Fumul gros și negru a fost purtat de vânt până în zona centrală a orașului.

"Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana a mobilizat la faţa locului patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înălţime şi un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, toate din cadrul Detaşamentului 1 de pompieri. În acest moment (n.r. ora 13.40) se lucrează la localizarea incendiului", a declarat căpitan Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana, pentru ziarul Bihoreanul.

Din informaţiile pe care le au pompierii, în clădire nu se află nicio persoană, angajaţii fiind liberi cu ocazia sărbătorii Sfântului Andrei.

Fotografie trimisă pe MARTOR OCULAR de Sergiu Vicas:

Mai multe articole despre:
incendiu incendiu oradea