MENIU

Incendiul DEVASTATOR de la fabrica de mobilă din Reghin, stins după 7 ore de luptă cu flăcările: trei hale de producție, distruse COMPLET. Peste 300 de oameni ar putea rămâne fără un loc de muncă

Incendiu la o fabrică de mobilă din Mureș. Foto: Realitatea de Mureș
Incendiu la o fabrică de mobilă din Mureș. Foto: Realitatea de Mureș
Incendiu la o fabrică de mobilă din Mureș. Foto: Realitatea de Mureș

Incendiul puternic produs, vineri seară, la o fabrică de mobilă din Reghin, județul Mureș, a fost stins după șapte ore de luptă cu flăcările. Focul a distrus complet trei hale de producţie, alte două corpuri de clădire fiind afectate. Peste 300 de angajaţi au rămas, practic, fără locurile de muncă. ISU Mureș a intervenit cu zece autospeciale și a solicitat sprijinul pompierilor din Bistrița Năsăud și Harghita. Autoritățile au emis un mesaj prin RO-ALERT.

Peste 60 de pompieri militari şi civili au intervenit, începând de vineri seara, timp de şapte ore, pentru stingerea incendiului izbucnit la o fabrică de mobilă din municipiul Reghin, în urma căruia au ars complet trei hale de producţie, alte două corpuri de clădire fiind afectate.

În urma incendiului,  peste 300 de angajaţi au rămas, practic, fără locurile de muncă, întrucât flăcările au distrus aproape în totalitate utilajele şi fluxul de producţie.

Pompierii mureșeni au fost solicitați, în jurul orei 21:50, să intervină la un incendiu izbucnit într-o hală care aparține unei fabrici de mobilă de pe strada Apalina, din municipiul Reghin.

Focul a cuprins mai multe hale de depozitare și există riscul să se extindă la cele învecinate. Incendiul violent se manifestă pe o suprafață de mii de metri.

În cadrul intervenției au fost alertați pentru a interveni pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda, Garda de Intervenție Miercurea Nirajului, pompierii voluntari Rușii Munți, Gurghiu, Ibănești, Hodac, pompieri voluntari din cadrul serviciului privat Kastamonu, ISU Bistrița-Năsăud și ISU Harghita, potrivit realitateademures.net

Din fericire, nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite pe timpul desfăşurării acţiunilor de intervenţie. La faţa locului a rămas o autospecială pentru stingerea incendiilor, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a reizbucnirii incendiului.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului va fi stabilită de către o comisie special constituită în acest sens. 

 

ISU Mureş a transmis un mesaj prin RO-ALERT pentru evitarea zonei, având în vedere degajările însemnate de fum care pot afecta circulaţia pe raza municipiului Reghin. 

Mai multe articole despre:
incendiu fabrica mobila fabrica mobila reghin