MENIU

Incendiu devastator la Alba Iulia. Fumul toxic a împânzit orașul. RO-ALERT, activat

Un incendiu de proporţii a izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o fabrică de condimente din Alba Iulia. Flăcările au cuprins întreaga clădire, iar pompierii au suplimentat forţele.

Potrivit Mediafax, pompierii au intervenit iniţial cu două autospeciale şi o ambulanţă la incendiul a izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o fabrică de condimente din Alba Iulia.

Ulterior, forţele au fost suplimentate, intervenind acum patru autospeciale pentru lichidarea incendiului. Flăcările au câţiva metri înălţime şi au cuprins o clădire întreagă. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Fabrica se află în Parcul Industrial al oraşului Alba Iulia, iar pompierii spun că nu este pericol de extindere.

Hala are o suprafață de 10000-12000 mp, iar arderea se manifestă generalizat. În sprijinul echipajelor care acționează la locul evenimentului acționează 4 autospeciale de stingere, două autoscări de intervenție la înălțime, descarcerarea și un echipaj de prim-ajutor.

Alte 6 autospeciale au fost dislocate în sprijin de la ISU Hunedoara, ISU Sibiu și ISU Cluj. În total sunt 11 mașini de stingere. Până în acest moment nu au fost înregistrate victime, scrie realitateadealba.net.

ISU Alba a transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert pentru anunțarea populației din apropiere asupra prezenței fumului dens rezultat din procesului de ardere.

Mai multe articole despre:
incendiu flăcări