MENIU

Incendiu devastator într-o sală de jocuri: 24 de persoane au murit

Incendiu in India / Profimedia

Cel puţin 24 de persoane, printre care mulţi copii, au murit într-un incendiu care a izbucnit sâmbătă seara într-un local de divertisment pentru familii din statul Gujarat, în vestul Indiei, a anunţat un oficial guvernamental.

 

În condiţiile în care eforturile de salvare continuă la faţa locului în districtul Rajkot, primarul local a declarat pentru Reuters că se aşteaptă ca bilanţul victimelor să crească.

Imaginile de televiziune au arătat un incendiu masiv care a cuprins zona de jocuri şi nori groşi de fum care emanau de la faţa locului. Întreaga structură a fost distrusă în incendiu.

Un oficial de poliţie de la spitalul civil local a declarat că unele dintre cadavre au fost carbonizate şi nu au putut fi identificate.

Premierul Narendra Modi a postat pe platforma de socializare X că administraţia locală lucrează pentru a oferi asistenţă celor afectaţi.

Bhupendra Patel, ministrul şef din Gujarat, a declarat că o anchetă privind incidentul a fost încredinţată unei echipe speciale de anchetă, iar televiziunile au anunţat că două persoane au fost reţinute de poliţia din Rajkot în legătură cu incidentul. 

Mai multe articole despre:
incendiu in india sala de jocuri