MENIU

Incendiu devastator în Vrancea. Şapte case au fost complet distruse

<p>Incendiul la Spitalul din Vaslui. Din fericire, nimeni nu a fost rănit</p>

Nouă autospeciale au intervenit pentru stingerea un incendiu din satul Coza, comuna Tulnici, Vrancea. Autorităţile judeţene şi locale caută solutii pentru ajutorarea familiilor lovite de aceasta nenorocire.

Un incendiu devastator a cuprins mai multe gospodării în satul Coza, din comuna Tulnici. Şapte gospodării au fost cuprinse ieri după amiază de flăcări, iar nouă autospeciale şi zeci de pompieri şi voluntari au intervenit pentru a stopa extinderea incendiului şi la alte case, scrie ziaruldevrancea.ro.

Colonelul Flaviu Chiscop, şeful ISU Vrancea, a urmărit cu îngrijorare intervenţia dificilă a subordonaţilor săi, ajutaţi de voluntarii locali. Pericolul de extindere a incendiilor în zonă era uriaş, iar cum posibilităţile de a avea acces la apă sunt limitate, pompierii au avut noroc de un pârâu din zonă, de unde maşinile au putut extrage apa pentru “lupta” cu flăcările.

Focul s-a extins cu repeziciune de la o casă la alta şi şapte gospodării au fost mistuite de flăcări. “A fost o intervenţie rapidă şi felicit echipele locale de intervenţie care au ajuns în câteva minute de la anunţarea incendiului. Au intervenit în total nouă autospeciale la stingere. A trebuit să fim foarte atenţi pentru că în această zonă casele sunt construite din lemn”, a declarat col. Flaviu Chiscop. Deocamdată nu se ştiu cauzele incendiului, dar este posibil ca acesta să fi izbucnit de la un scurtcircuit electric.

Mai multe articole despre:
pompieri incendiu Vrancea case distruse