MENIU

INCENDIU de amploare la Galaţi. Pompierii se luptă cu flăcările - UPDATE

INCENDIU devastator, în Galaţi, la o hală de producție hârtie și mase plastice
INCENDIU în Galaţi, la o hală de producție hârtie și mase plastice.Focul s-a extins la un restaurant

Un incendiu violent a izbucnit, luni, la o hală de producție hârtie și mase plastice din Galaţi. Pe tot parcursul nopţii, peste 80 de pompieri cu 16 autospeciale au acţionat pentru stingerea incendiului. Din cauza vântului, focul s-a extins și a cuprins și acoperișul unui restaurant din apropiere.

UPDATE 7.00: Incendiul izbucnit luni seara la o hală de producție hârtie și mase plastice din Galați a fost localizat, fără a mai exista posibilitatea de extindere la vecinătăți, informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) remis marți AGERPRES.

Potrivit sursei citate, pe tot parcursul nopţii, peste 80 de pompieri cu 16 autospeciale au acţionat pentru stingerea incendiului. 

 

UPDATE 21:35 - Incendiul s-a extins la un restaurant din apropiere. Potrivit ISU Galaţi, incendiul s-a extins la clădirea restaurantului, care are etaj şi saloane de nuntă.

Circulaţia pe o stradă principală din oraş, la intrarea în Galaţi, a fost oprită, pentru a le permite pompierilor să aducă apă de la hidranţii de peste drum.

UPDATE ora 20:20 - Forțele de intervenție la incendiul de la hala de producție hârtie și mase plastice au fost suplimentate cu încă patru autospeciale de stingere, în prezent, în zonă acționând peste 50 de pompieri cu zece autospeciale, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță.

Potrivit sursei citate, se acționează pentru limitarea propagării flăcărilor la întreaga hală, însă intervenția este dificilă din cauza cantităților mari de materiale combustibile din interior.

Până în prezent nu au fost înregistrate victime.

Intervenția pompierilor gălățeni este deosebit de dificilă din cauza flăcărilor mari, a temperaturilor ridicate și a fumului dens generat de arderea materialelor plastice.

Potrivit sursei citate, incendiul a izbucnit în jurul orei 16:00 și se manifestă violent pe o suprafață de aproximativ 700 metri pătrați. Până în acest moment nu au fost înregistrate victime, relatează agerpres.ro.

Intervenția pompierilor gălățeni este deosebit de dificilă din cauza flăcărilor mari, a temperaturilor ridicate și a fumului dens generat de arderea materialelor plastice.

În prezent, se intervine pentru localizarea incendiului și limitarea propagării în vecinătăți pentru că există pericol de extindere a focarului.

Mai multe articole despre:
incendiu incendiu Galaţi