MENIU

Incendiu devastator în Cluj Napoca. Fumul dens sufocă orașul, au fost emise mesaje RO-ALERT

Incendiu devastator în Cluj Napoca. Foto: Cluj24

Un puternic incendiu izbucnit vineri seara într-o hală de depozitare de piese auto de pe strada Luncii, cartierul Mărăști, din Cluj-Napoca. Flăcările s-au extins rapid iar fumul dens sufocă o suprafață impresionantă a orașului. Pompierii se luptă cu flăcările iar localnicii au fost avertizați prin mesaje RO-ALERT.

Focul s-a extins la două case în apropierea halei, iar autoturismele aflate în interiorul acesteia au suferit pagube semnificative. Degajările de fum au fost vizibile atât din centrul orașului, cât și din cartierele apropiate.

Potrivit ISU Cluj, mai multe echipaje de pompieri de la Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca au fost dislocate la fața locului pentru a interveni la incendiu. În ciuda eforturilor susținute ale pompierilor, focul a continuat să se extindă, punând sub semnul întrebării securitatea rezidenților din apropiere.

Amploarea incendiului a determinat ISU Cluj să trimită la fața locului toate efectivele din dotare. Ca urmare a faptului că hala se afla într-o zonă dens populată, autoritățile locale au cerut rezidenților să evite zona pentru a permite intervenția pompierilor.  Din fericire, nu s-au înregistrat victime. 

”Incendiul se manifestă la hală și s-a extins la acoperișul a trei case. Nu sunt victime până acum, iar din cauza degajărilor mari de fum a fost transmis mesaj RO-Alert. Intervin toate Detașamentele ISU Cluj”, au precizat pompierii clujeni pentru presa locală.

 La un pas de catastrofă! Un camion plin cu butelii a luat foc pe un bulevard din Iași

 

Mai multe articole despre:
incendiu ro-alert pompieri isu