MENIU

Incendiu Colectiv. Cine este tânărul de 22 de ani, a 54-a victimă a tragediei

O altă persoană și-a pierdut viața la două săptămâni după tragedia din clubul Colectiv, bilanţul negru ajungând la 54 de victime. Este vorba de Istrate Claudiu Bogdan, de 22 de ani, care a decedat la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Capitală.

Familia lui Bogdan era la spital în momentul în care tânărul a murit.

În urmă cu numai câteva zile, părinții lui Bogdan Istrate au lansat apeluri pe rețeaua Facebook pentru a-i îndemna pe tineri să doneze sânge.

"Dragi prieteni, Va scriu în numele lui Bogdan, pentru ca din păcate el o vreme nu poate fi activ pe fb. Va roagă sa faceți un efort și sa donați sânge pentru el. Viata lui depinde de acest ajutor. Mulțumesc, tatăl lui Bogdan".

Și mama sa a făcut un apel disperat pentru ajutor: "Dragi prieteni, Bogdan are MARE nevoie de sange! Starea lui este grava... prognosticul medicilor e rezervat. Urmeaza zile critice pentru el... Va rog sa fiti alaturi de el la greu! IMPORTANT! Puteti dona orice grupa, specificand ca este pentru Claudiu Bogdan Istrate, internat la Spitalul Bagdasar Arseni. Va suntem recunoscatori pentru ajutor".

Sursa: reporterntv.ro