MENIU

Încă un focar de COVID-19 la spitalul din Băicoi, după ce săptămâna trecută au mai fost depistați pozitiv încă 13 oameni

Foto arhivă Profimedia

Încă un focar de Covid-19 a fost descoperit la o secție a spitalului din orașul prahovean Băicoi.  Cinci pacienţi din cadrul Secţiei Interne au fost testaţi pozitiv, ei fiind izolaţi și sub supravegherea medicului curant.

Două noi focare de COVID-19 au fost depistate în judeţ, unul dintre ele fiind la Secţia Interne a Spitalului Orăşenesc Băicoi, unde mai este un focar activ, a informat, joi, Prefectura Prahova.

Conform sursei citate, cinci pacienţi din cadrul Secţiei Interne a Spitalului Băicoi au fost testaţi pozitiv, ei fiind izolaţi la spital sub supravegherea medicului curant.

În aceeaşi unitate sanitară a fost identificat în urmă cu câteva zile un focar de COVID-19, la Secţia psihiatrie, unde au fost testaţi pozitiv 11 pacienţi şi doi salariaţi.

Un alt focar depistat în ultimele 24 de ore este la o societate comercială cu punct de lucru în Prahova. Cinci angajaţi ai firmei respective sunt în izolare la domiciliu, sub supravegherea medicului de familie.

Mai multe articole despre:
focar covid spital baicoi sectie spital