MENIU

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie este viral pe TikTok după ce și-a făcut cont - VIDEO

Sursa foto: Inquam Photos / Lavinia Cioaca

Arhiepiscopia Tomisului a anunțat, miercuri seara, pe pagina de Facebook, că ÎPS Teodosie și-a făcut cont pe TikTok, acolo unde va posta videoclipuri cu „obiceiuri și învățături creștine”.

„De astăzi, ne găsim și pe TikTok cu numele «Arhiepiscopia Tomisului», unde ÎPS Teodosie și alți preoti și teologi ai Arhiepiscopiei Tomisului vă vor mărturisi scurt și la obiect învățături creștine. Doamne ajută!”, a fost mesajul transmis, miercuri seara, de Arhiepiscopia Tomisului.

@arhiepiscopiatomisului #ipsteodosie #arhiepiscopiatomisului #invataturiortodoxe #invataturicrestine #invataturi #credinta #credintaindumnezeu #vorbeintelepte #restrictii #guvern ♬ Experience (Piano e Violin) - Pietro Scichilone

Pe pagina de Tik Tok au fost postate deja câteva filmulețe cu arhiepiscopului Tomisului, iar unele dintre ele au strâns deja mii de vizualizări și aprecieri.

Reprezentanții Arhiepiscopiei le-au mai spus enoriașilor că pot trece în secțiunea „Add Note” câteva nume ale persoanelor pentru a fi pomenite în timpul slujbelor.

Mai multe articole despre:
ips teodosie tiktok