MENIU

În vară își speria prietenii. Cum arată acum Daniel Iordăchioaie, după lupta teribilă cu cancerul

Daniel Iordăchioaie a reuşit să treacă peste perioada dificilă din viaţa lui, iar acum se bucură din plin de viaţă. Artistul trăieşte totul la intenstate maximă şi a dat uitării perioada nefastă din viaţa lui.

Daniel Iordăchioaie este un luptător şi nu s-a lăsat doborât de cancer. În luna august, artistul şi-a îngrijorat prietenii când şi-a făcut apariţia la înmormântarea lui Dumitru Lupu, scrie Cancan.ro.

“Daniel nu era deloc in apele lui, mi s-a parut palid, afectat de tot ce se intampla, dar in special de problemele lui de sanatate”, mărturiseau apropiatii artistului în august.

Acum însă artistul este într-o formă fizică de invidiat şi emană numai energie pozitivă în jurul lui.

Daniel Iordăchioaie s-a luptat cu cancerul
Iordăchioaie a dezvăluit detalii sfâşietoare din lupta cu maladia cumplită la începutul acestei veri: "Cancerul s-a declanşat într-un anumit moment. Chiar în perioada divorţului. Divorţul nu este un eveniment fericit, chiar dacă te-ai despărţit pentru că nu mai mergea sau sufereai, oricum nu ţi-ai fi dorit nici o clipă să ajungi să divorţezi. Este un factor de stres în plus, normal. Şi toată agitaţia, toată suferinţă, gândurile şi nopţile nedormite se adaugă şi declanşează boală. Unii sunt rezistenţi, alţii pot muri din cauza asta. Aveam în cap tot felul de grozăvii, ajunsese să îmi fie frică să mă mai culc, că aveam coşmaruri noaptea, cum o să mă mai trezesc mâine. Eu m-am speriat. Am avut tendinţa să nu mai ies, să mă încui să mă ascund. M-am întrebat ce am păţit, din ce cauza am păţit asta. M-au furat extratereştrii?".

Mai multe articole despre:
cancer Daniel Iordăchioae