MENIU

Cafeneaua unde femeile singure își pot găsi bărbați BOGAȚI

În Rusia va fi deschisă o cafenea unde femeile singure își pot găsi bărbați BOGAȚI

În Rusia, va fi deschisă o cafenea unde, femeile care își caută dragostea, pot întâlni bărbați bogați. Proprietara localului va fi Iulia Pecerskaia, care este consilier de dezvoltare personală pentru femei.

Femeia este cunoscută pentru mai multe lecții video care au apărut pe YouTube, și unde le recomandă altor femei să nu se lege cu bărbați care câștigă mai puțin de 50 de mii de ruble pe lună (aproximativ 15.500 de lei). De altfel, limita de câștig a fost mărită pentru masculii care vor să calce pragul cafenelei.

Astfel, bărbații care vor să cunoască femei în această cafenea trebuie să aibă un venit lunar nu mai mic de 100.000 de ruble (aproximativ 31.000 de lei). "Multe femei m-au rugat să deschid un astfel de local. Ele se pot întreține și singure, multe dintre ele au venituri bune, însă sunt singure. Ele vor să cunoască în acest loc bărbați ca și ele, cu venituri bune. Femeile vor putea să-și cumpere și abonament anual, care costă 170.000 de ruble (aprox. 53 mii de lei), astfel vor putea veni mereu în cafenea, unde vor avea ocazia să cunoască oameni de afaceri. Deși localul încă nu e deschis, 20 de abonamente de acest gen au fost deja rezervate", declară Elena Pecerskaia, potrivit life.ru.

Sursa: kankan.md

Mai multe articole despre:
Rusia bogaţi bărbaţi cafenea