MENIU

În județul Prahova, peste 200 de oameni au beneficiat de servicii medicale gratuite!

Accesul la sistemul medical public a devenit un lux pentru mulți dintre cetățenii României. Locuitorii satelor evită să mai meargă la doctor din cauza distanțelor mari pe care trebuie să le parcurgă, dar și din cauza costurilor. De aproximativ 34 de ani, toți cei care s-au aflat la guvernare i-au ignorat pe acești oameni, iar sănătatea lor a fost exclusă de pe lista de priorități în momentul în care au decis desfințarea unităților medicale. 

Caravana Medicală România Suverană are scopul de a aduce speranță celor ignorați de autorițăți. Medicii voluntari care activează în spitalul mobil întind o mână de ajutor celor care de ani de zile nu au mai trecut pe la doctor.

În cele trei zile de activitate în județul Prahova, peste 200 de oameni au beneficiat de servicii medicale gratuite, fără a fi nevoiți să se deplaseze pe distanțe lungi.

Caravana Medicală România Suverană continuă să facă bine românilor și României, iar medicii voluntari din cadrul spitalului mobil vin în ajutorul tuturor acelora care au nevoie de servicii medicale.

 

Mai multe articole despre:
caravana medicala spitalul mobil prahova