MENIU

Impotența la bărbați poate să apară foarte ușor! Iată care pot fi cauzele

Mâncarea nesănătoasă ca: hamburgerii, cartofii prăjiți, budinca, pizza și majoritatea dulciurilor pe care le consumăm, precum și alte grăsimi similare, nu sunt deloc bune pentru fertilitate.

Acest lucru este valabil și pentru expunerea la substanțele chimice găsite în produsele de plastic, acestea în contact cu un lichid cald/fierbinte se dilată și elimină toxine în lichid-ul pe care în consumi, aceste toxine duc la impotență. Acizii grași saturați determină o reducere a numărului de spermatozoizi, în timp ce așa numitele grăsimi sănătoase cum ar fi uleiul de măsline ajută la formarea spermatozoizilor și la sănătatea lor, potrivit sanatatea.ro.

În ceea ce privește produsele de plastic, sa descoperit că muncitorii din fabricile chineze, care au fost expuși la substanța chimică Bisfenol A, folosit în fabrica plasticului, au avut un număr foarte scăzut de spermatozoizi.

Pentru îmbunătățirea stării trebuie urmată o dietă mediteraneană cu ulei de măsline și pește, care este o sursă excelentă de acizi grași omega-3.

Mai multe articole despre:
boală bărbat impotenţă