MENIU

Impact violent între 4 autoturisme și un camion, în Dâmbovița! 4 persoane, transportate la spital

Accident Dâmbovița

Un accident violent a avut loc, miercuri, la intersecția DN 71 cu DJ 701, pe raza localității Moara Nouă, comuna Sălcioara din județul Dâmbovița. Evenimentul rutier s-a soldat cu șase persoane rănite. Patru dintre ele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În accident au fost implicate patru autoturisme și un camion, relatează realitateadedambovita.net. 

“La fața locului 6 persoane sunt evaluate de către echipajele medicale. Dintre cele 6 persoane evaluate, 4 au fost transportate la spital, iar 2 au refuzat transportul. Concomitent au fost asigurate și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor”, se arată într-un comunicat al reprezentanților ISU Dâmbovița.

Polițiștii au efectuat cercetări și urmează să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Zona accidentului a fost asigurată de pompierii Detașamentului Titu, cu o autospecială de intervenție, o autospecială de intervenție de descarcerare și un echipaj SMURD. La fața locului s-au deplasat și două echipaje SAJ.