MENIU

Imaginile în care apare deputatul Alexandru Bălășoiu, pe masa Parchetului. Decizia privind un posibil DOSAR PENAL, așteptată astăzi

Imaginile în care ar apărea deputatul Aurel Bălăşoiu în ipostaze intime alături de un băiat și care au determinat excluderea sa din PSD sunt analizate în prezent de către Parchetul General, care ar urma să decidă, luni, dacă deschide sau nu un dosar penal în acest caz.

„În momentul de faţă se analizează de către Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică. De îndată ce se va stabili dacă se deschide sau nu dosar penal, se va anunța”, au declarat luni, pentru News.ro, reprezentanţi ai Parchetului General.

SCANDALUL care zguduie lumea politică - Parlamentar PSD, acuzat de SEX cu minori - Deputatul a fost EXCLUS din partid

Ei au precizat că în cursul zilei de luni ar urma să se stabilească dacă se deschide sau nu un dosar penal în baza imaginilor şi informaţiilor apărute.

Aurel Bălășoiu, deputatul exclus din PSD pe fondul implicării într-un scandal sexual cu un minor, este la primul mandat de parlamentar și a studiat Teologia. După ce au apărut fotografii în care ar apărea dezbrăcat alături de un tânăr, parlamentarul a susținut că nu este el în imagini.

„Le-am privit, le-am studiat, pot spune că nu sunt vinovat și drept dovadă că așteptăm să vedem soluția care va fi, ce se va întâmpla, că dacă nu știm nimic, ce e în spate, nu poți să vorbești”, a declarat Aurel Bălășoiu.

"Nu (nu îl cunosc pe tânărul din fotografii – n.r.) şi oricum nu apare copil minor acolo, cum sunt pozele. Nu sunt eu acolo (în fotografii – n.r.), ăsta e punctul meu de vedere”, a precizat parlamentarul.