MENIU

Imagini ȘOCANTE, în Râmnicu Vâlcea: un bărbat distruge o mașină cu un TOPOR

Imagini șocante, în Râmnicu Vâlcea: un bărbat distruge o mașină cu un topor. Foto: Facebook

Un tânăr în vârstă de 34 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost surprins în timp ce distruge cu un topor o maşină aflată într-o parcare. Un trecător a observat scenele șocante și a filmat întregul incident. Imaginile au fost postate pe reţelele de socializare, iar reacţia Poliţiei nu a întârziat să apară.

Incidentul s-a petrecut duminică seara, în jurul orei 21:00, într-o zonă central a municipiului Râmnicu Vâlcea. 

Imaginile îl arată pe bărbat la bustul gol, în timp ce loveşte cu furie partea metalică a unei maşini, într-o parcare: capotă, aripi laterale, plafon, dar şi geamurile și farurile.

În plus, fotografiile postate în comentarii arată starea finală a autoturismului.   

La un moment dat, apare în imagini un alt bărbat. Are loc un scurt dialog între aceştia, iar apoi, tânărul cu toporul îşi continuă planul neperturbat. 

Distrugătorul este nimeni altul decât fiul proprietarului maşinii, potrivit polițiștilor.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unui video, în care un bărbat distruge o maşină, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea este abilitat să comunice următoarele: în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că, un bărbat, din Râmnicu Vâlcea, pe fondul unor stări de agitaţie, a distrus cu un obiect tăietor autoturismul tatălui său. În continuare se efectuează cercetări”, a precizat Poliția Vâlcea.

Până la această oră, proprietarul nu a depus nicio plângere la Poliţie.