MENIU

Imagini revoltătoare, desprinse parcă din comunism: Elevii unui liceu au fost puși la muncă înainte de o inspecție

Imagini revoltătoare, desprinse parcă din comunism, vin din Constanța. Elevii unui liceu au fost puși la muncă înainte de o inspecție. Copiii au cărat zeci de bidoane, lemne și au făcut curat în toată curtea înainte ca inspectorii să vină în control. Elevii s-au filmat, iar imaginile au ajuns și la autoritățile care acum fac controale la unitatea de învățământ. 

Așa sunt puși la muncă mai mulți elevi ai Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Constanța. Unii dintre ei și-au dat tricourile jos pentru că au transpirat după ce au cărat bidoanele cu dezinfectanți prin subsolurile unității de învățământ. Între timp, alții au făcut curat în curte și au cărat lemne.

Elevii au fost puși la muncă înainte de o inspecție. Au fost scoși forțat din clase și fiecăruia i s-a dat câte o sarcină de îndeplinit, transmite unul dintre profesori.

După ce au ajuns la inspecție, reprezentanții Inspectoratului Școlar au văzut imaginile cu elevii puși la treabă. Aceștia au luat legătura cu directorul și au deschis o anchetă.

Sorin Mihai, șeful Inspectoratului Școlar Constanța: „Noi am solicitat să se facă o cercetare internă rapidă, iar managerul, dna directoare, să ne transmită raportul”.

Potrivit unor surse, nu ar fi pentru prima oară când elevii sunt puși la treabă de profesori.

 

Mai multe articole despre:
elevi muca liceu constanta