MENIU

Imagini șocante surprinse în Orăștie! Șofer lovit cu putere după o ceartă în trafic

Imagini cu un puternc impact emoțional au fost surprinse într-o benzinărie din municipiul Orăștie. Un tânăr este lovit puternic cu pumnul în față, în urma unei altercații în trafic.  

Imaginile au fost surprinse marți, iar din acestea se vede cum un bărbat cade la pământ, după ce a fost lovit cu pumnul de un alt șofer. Totul s-a petrecut, se pare, în urma unei șicanări în trafic. În urma loviturii, agresorul pleacă liniștit și lasă victima întinsă pe asfalt. 

”În jurul orei 16:30, Poliția municipiului Orăștie a fost sesizată cu privire la faptul că, într-o benzinărie din localitate se află o persoană căzută. În urma sesizării, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție de siguranță publică. Persoana lovită a fost transportată la Spitalul Municipal din Orăștie pentru investigații medicale. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara, potrivit presei locale.

La scurt timp de la producerea incidentului, agresorul a fost oprit în trafic de un echipaj al Poliției Rutiere și a fost condus la sediul poliției pentru audieri.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional!

Mai multe articole despre:
soferi bătaie trafic