MENIU

Imagini șocante de la locul accidentului lui Dan Condrea. Cum arată mașina

Dan Condrea, patronul companiei care vindea dezinfectanți diluați spitalelor, a murit, duminică, într-un accident de mașină. Autoritățile nu exclud varianta sinuciderii, deoarece nu există urme de frânare și drumul este drept în zonă.

Accidentul s-a produs în satul Tamaș, între Buftea și Corbeanca, în apropierea fabricii Hexi Pharma.

Primul apel la 112 a ajuns la 18:47 de minute. Doi martori, un biciclist și un șofer, au văzut tot ce s-a întâmplat. Șoferul a fost chiar depășit de Condrea și a povestit reporterilor că patronul Hexi Pharma mergea cu viteză. Ambii au dat declaraţii la Poliţie.

Conform ultimelor informații, mașina cu care Condrea a făcut accident era un Opel. Mașina nu era a lui, fiind cumpărată cu mai mulți ani în urmă, pentru tatăl său. 

Poliţia nu a confirmat oficial că bărbatul decedat este Dan Condrea. Asta pentru că, în urma accidentului, patronul Hexi Pharma a fost desfigurat. La faţa locului a ajuns fosta soție a acestuia, care l-a identificat după hainele pe care le purta.

Totuşi, pentru a putea spune cu certitudine că este vorba despre patronul Hexi Pharma, oamenii legii vor preleva probe ADN.

 

Mai multe articole despre:
accident hexi pharma dan condrea