MENIU

Imagini incredibile cu ”păcănelele” instalate la Parlament îi bulversează pe străini, pe Internet

<p>Păcănele la Palatul Parlamentului, doar temporar</p>
<p>Păcănele la Palatul Parlamentului, doar temporar</p>
<p>Păcănele la Palatul Parlamentului, doar temporar</p>

O imagine cu mai multe aparate de tip ”slot-machine”, păcănele - în limbaj colocvial, instalate în Palatul Parlamentului, a bulversat Internetul ieri și azi și i-a lăsat fără cuvinte în special pe străini. Ce caută de fapt păcănelele la Parlament?

”Jocuri Slot Machine au fost instalate în Palatul Parlamentului din România” anunță o postare pe site-ul Reddit, vizitat zilnic de milioane de utilizatori din întreaga lume. Imaginea postată pare ireală, cu păcănelele aliniate într-o sală uriașă, printre coloanele de marmură, dar este 100% reală. Ce caută păcănelele la Parlament?

Există o explicație destul de simplă. Păcănelele au ajuns în Palatul Parlamentului cu ocazia organizarii in acest spațiu a „CRG8 – Conferința Română de Gambling”.

Imaginea este deja una populară pe Reddit, în special în secțiunea Europa, și a generat reacții amuzante din partea internauților străini sau români.

”E vreo campanie cetățenească sau politicienilor și-au instalat cu adevărat aparatele pentru ei? Ce urmează? jacuzzi, blackjack și prostituate?”, întreabă un comentator. ”Trebuie să fie o glumă”, spune un altul.

”Ăsta e modul prin care Dragnea își alege viitorul premier”, explică alt comentator, un bulgar.

Un alt comentator explică contextul apariție aparatelor în clădire, dar deja e prea târziu.

”Clădirea e așa de supradimensionată încât nu m-ar mira dacă o civilizație dispărută ar trăi în continuare pe undeva pe-acolo”, concluzionează un alt comentator.

Imaginea cu păcănelele la Parlament circulase în prealabil pe Reddit România, unde un comentator observase că mai lipsește o cârciumă.