MENIU

Imagini din casa groazei. Aici și-ar fi omorât Gheorghe Dincă o victimă

Au apărut imagini din casa groazei lui Gheorghe Dincă, cel care a mărturisit că a comis două crime. Toți cei care au trecut pragul imobilului au rămas șocați. 

Jurnaliștii de la Adevărul au stat de vorbă cu vecinii lui Gheorghe Dincă, dar și cu o femeie care i-a fost pasageră.

Casa lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul din Caracal, este situată la marginea oraşului, pe strada Craiovei.

Citește și: STS a răspuns solicitării realitatea.net! Iată orele și minutele la care Alexandra Măceșanu a fost reapelată de 9 ori

Este singura gospodărie din zonă care are un gard înalt de aproape 4 metri. Locuinţa are 7 camere, pline cu fiare şi saci întregi cu haine de femeie. Acesta a fost detaliul care i-a marcat pe toți cei care i-au trecut pragul.

Gheorghe Dincă obişnuia să angajeze consăteni să-i îngrijească gospodăria. Cei care băteau palma cu Popicu, aşa cum este poreclit bărbatul, nu reveneau şi a doua oară. 

Gheorghe Dincă, reţinut în cazul dispariţiei fetei de 15 ani din Olt, Alexandra Măceșanu, a recunoscut astăzi că a ucis-o pe adolescentă, precum şi pe Luiza Melencu, fata de 18 ani dispărută din aprilie.

Mai multe articole despre:
Casa groazei crimă caracal